Etsimme tiimiimme TALOUS- JA MYYNTI­KOORDINAATTORIA

Kasvava ja kansainvälistyvä EL & Site Oy on Suomen johtava työmaasähköistyksen ja -valaistuksen toimittaja rakennus- ja telakkatoimialalla.

Innovatiivinen yritys sijaitsee Helsingin Pitäjämäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nyt etsimme rentoon ja tekevään tiimiimme taloushallinnon ja myyntituen osaajaa.

TALOUS- JA MYYNTIKOORDINAATTORI

Oletko asiakaslähtöinen numeroita rakastava tiimipeluri? Haluatko jatkuvasti kehittää ja kehittyä? Hallitsetko hyvin projektiluonteisen työskentelyn ja osaat pitää itsenäisesti langat käsissäsi?

Tule meille. Olet tarvitsemamme linkki kasvun, myynnin ja tuotannon tuessa. Varmistat, että myynti- ja ostoreskontra täsmäävät, teet tarjouksia, huolehdit vuokraustoiminnasta, laskutat ja pidät yhteyttä kotimaisiin ja ulkomaisiin asiakkaisiin. Kommunikoit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin ja saksan kielten taidot ovat superplussaa.

Energisen kasvuyrityksen päivät vaihtelevat ja rutiinin ohella osaat heittäytyä uuteen toimeen vauhdissa tarpeen mukaan. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava, mukava työkaveri ja työssäsi yhtä lailla tartut luuriin kuin syvennyt tarkkuutta vaativiin numerotöihin. Perusdigitaitojen lisäksi osaat käyttää hyvin Exceliä ja kokemus Procountorin käytöstä on plussaa.

Käytännössä päiväsi koostuvat pitkälti seuraavista tehtävistä:

– laskutus, osto- ja myyntireskontran hoito (varsinainen kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu)
– tilaukset puhelimitse ja sähköpostitse
– ostojen teko, vahvistukset ja toimitusaikojen varmistaminen
– myyntitarjoukset ja -tilaukset sekä toimitusvalvonta
– kuljetusten kilpailutus ja kuljetusjärjestelyissä avustaminen (koti- ja ulkomaan rahti)
– henkilöstöhallinnon tehtävät, työtuntilistat ja materiaalin valmistelu palkkahallintoon, työsuhdeasiat, työterveyshuolto
– toimistotarviketilaukset, puhelinliikenne, postitus, kokousjärjestelyt ja -tarjoilut

Kiinnostuitko? Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön hyväntuulisessa työympäristössä. Saat käyttöösi hyvinvointisetelit ja olet mukanamme myös erilaisissa virkistystapahtumissamme.

Täytämme paikan mahdollisimman pian. Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Uniikkiura Oy:n kanssa.

Kysy tarvittaessa lisää / Kaisa Välivehmas, 050 462 1165 ja lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen kaisa.valivehmas@uniikkiura.fi 9.8.2019 mennessä.