Kesälomien kynnyksellä on hyvä heti tehdä pieni puolivuotiskatsaus vuoteen 2020. Vuosi alkoi EL & Sitellä vahvasti ja kauppa kävi sekä kotimarkkinoilla että Euroopassa. Allekirjoitimme saksalaisen MV Werftenin telakan kanssa sopimuksen seuraavan Global luokan jättiristeilijän työmaavalaistuksen toimittamisesta. Kauppa oli jatkoa viime vuoden Global 1 risteilijän valaistus- ja sähköistyskaluston toimituksille. Telakka on omistajiaan myöten MBerg työmaavalaistukseen erittäin tyytyväinen, erityisesti sen kestävyyden ja turvallisuuden takia. Lämmittää sydäntä, kun yksi omista ”lapsista” on otettu maailmalla niin hyvin vastaan.

Koronaviruksen vyöryessä Eurooppaan ja toimintojen supistuessa monessa kohteessa, teimme mekin EL & Sitellä nopeasti omaan toimintaamme muutoksia. Henkilökohtaisten fyysisten kontaktien vähentyessä tilanteessa, jossa kukaan ei tiennyt mitä tulevaisuus toisi tullessaan, päätimme lähteä kehittämään toimintaamme tulevaa ”uutta normaalia” silmällä pitäen. Nyt kasassa on huipputiimi työn touhussa ja työn tuloksista pääsette nauttimaan syksyllä. Luvassa on entistä henkilökohtaisempaa ja molemmin puolin tehokkaampaa asiakaspalvelua. Stay tuned…

Viime vuoden lopulla Suomen Asiakastieto analysoi lukujamme ja määritti EL & Siten kuuluvan Suomen Vahvimpien yritysten joukkoon. Nyt Alma Talent vertaili lukujamme muihin ja totesi meidän kuuluvan harvaan 6%:n joukkoon luotettavia ja hyvin menestyneitä yrityksiä. He luokittelivat meidät Menestyjä 2020-yritykseksi. Mukavaa huomata, että myös muut tahot ovat huomioineet meillä jo useamman vuoden jatkuneen tuloksen kehityssuunnan. Kassa kunnossa ja tuloskäyrän näyttäessä tällekin vuodelle tasaista kasvua, on mukavaa alkaa suunnitella kesälomille ja merelle siirtymistä.

Timo ja Väinö kesäfiiliksissä

Eteenpäin uutta kohti

Meillä ei ole tapana jäädä paikoillemme vaan mennään eteenpäin kuin höyryveturi uutta kehittäen. Seuraavana vuorossa on 48V valaistusjärjestelmän kaapeloinnin kehittäminen erityisesti saksalaisia ja japanilaisia asiakkaita miellyttäväksi. Kestävämmästä ja pitkäikäisemmästä kaapelista hyötyy kaikki – myös suomalaiset työmaat ja tämä pallo, jolla me kaikki elämme. Tästäkin lisää lomien jälkeen.

Saimme kesän alussa palautetta suomalaisen vuokraamon huoltomieheltä, joka on uransa aikana ehtinyt huoltaa jos jonkinlaista työmaavalaisinta. Hänen lyhyt ja ytimekäs kommenttinsa vuokraamon päättäjille oli, että heillä käytetään jatkossa vain MBerg valaisimia. ”Ämbäreitä” kun ei tarvitse huoltaa vaan aika säästyy muihin töihin. Kerran kyseinen huoltomies oli ämbärin kuitenkin mielenkiinnosta avannut ja ymmärtänyt miksi valaisimet kestävät työmaalta toiselle. MBerg valaisimissa ei ole tehty kompromisseja, käytetty halpoja komponentteja tai pikaratkaisuja. Itse voin sanoa, että tämä on meidän tapamme toimia kaikessa mitä teemme: ei pikavoittoja vaan pitkäjänteistä ja ammattitaitoista tekemistä itseen ja omaan tiimiin luottaen. MBerg valaisimien valmistus, kaluston myynti, sähköistyssuunnitelmien teko ja asennukset – kaikki hoidetaan niin hyvin kuin jos itselle tekisi. Seisomme ylpeinä työmme takana.

Loppuun suurkiitos sitoutuneille asiakkaillemme, loistaville yhteistyökumppaneillemme ja upealle EL & Siten tiimillemme. Vahvasti menee mutta menköön!

 

Timo ”Lamppu” Lamberg
Toimitusjohtaja
EL & Site Oy

 

PS. Meillä on myynti ja asiakaspalvelu auki kesän jokaisena päivänä eli vaikka joku meistä lomailee, on tiimi aina tavoitettavissa numerossa 09 4555 588. Yhteystietomme löydät täältä!

PPS. Jos haluat pysyä tietoisena uutuuksistamme, käy liittymässä postituslistallemme kirjaamalla sähköpostiosoitteesi sivun alalaidan laatikkoon.

EL Site on Menestyjä